Wat anderen zeggen…

Lieve Michiel en Patricia,

Het weekend had ik gevonden op Facebook. Zonder jullie te kennen of ooit van jullie gehoord te hebben, voelde ik gelijk dat dit weekend voor mij was. Vanaf het eerste moment heb ik een groot en warm welkom gevoeld. Een welkom naar alle delen in mij, alles mocht er zijn. Dit maakte het mogelijk om contact te maken met mijn verdriet van afwijzing en niet gezien worden. Niets was vreemd, bij niets kreeg ik het gevoel dat ik me aanstelde of het verkeerd zou zien. Ook bij de overige deelnemers, ieder afzonderlijk, voelde ik me welkom en veilig. Dit heeft het mogelijk gemaakt om een begin te maken met mezelf volledig te accepteren en te verwelkomen zoals ik ben, sterk te voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Het heerlijke eten en in een ontspannen sfeer samen koken en de dingen doen die gedaan moesten worden, hebben ook hun bijdrage geleverd. Ook hierin mocht een ieder de dingen op zijn of haar manier doen. Een grote bevestiging dat ik mag luisteren naar mijn intuïtie, want zonder mijn sterke gevoel dat dit weekend voor mij was, had ik dit fijne en open weekend nooit ervaren. Dank jullie wel. Liefs!

Innerlijk Kind weekend 2017

Anita

Niet wetend wat ik kon verwachten ben ik er heel open in ingestapt. En wat is het een waardevol weekend voor me geweest!

De deskundige, invoelende en zeer betrokken begeleiding, de prachtige sfeervolle locatie en gerichte oefeningen, maakten dat ik me heerlijk kon ontspannen en me bewuster ben geworden van eigen (oude) patronen, die me nu niet meer helpen en die ik los kon laten. De oefeningen zijn heel praktisch van aard (helemaal niet zweverig ofzo), waardoor je in korte tijd heel dicht bij jezelf en je eigen gevoel komt. Door de opbouw die Patricia en Michiel hadden gemaakt, was er snel een enorm vertrouwelijke sfeer in de groep ontstaan met ruimte voor ieders eigenheid. Die betrokkenheid in de groep maakte de oefeningen nog intenser en de resultaten bij iedereen groter. Het was een heerlijk samenzijn waar ook ruimte was voor individuele invulling en ontspanning.

Kortom, ik kijk terug op een zeer geslaagd weekend, met een lieve hartelijke groep deelnemers en fantastische begeleiding. Het resultaat blijft nu al wekenlang voelbaar. Ik kan oude patronen steeds beter loslaten en er milder naar kijken.

Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Dankjewel aan alle deelnemers voor deze fantastische ervaring, maar vooral aan Patricia en Michiel!
Ik ga graag nog een keer een weekend met jullie mee! 

(Zomer Sessies 2016)

Marlies

Waar het thema loslaten was, was alles eerst gericht op bij jezelf (jouw kern) komen. Ontdekken wat je kern is, waar er nog een deukje zit en waar dus iets geheeld mag worden. De werkvormen waren fijn, soms spannend en helpend om dit te beschouwen, doorleven en vervolgens los te gaan laten. Het was voor mij een heel intiem, intens en bevrijdend weekend. Met thema’s die al zo oud zijn maar waar echt iets in geheeld is.

De sfeer was zo fijn, met name doordat jullie ook zo’n fijne energie hebben. Dichtbij waar nodig of ruimte latend om zelf te ontdekken. Maar vooral respectvol en oprecht betrokken. Deze sfeer was ook echt voelbaar in de groep en ondanks dat we elkaar niet kenden was het verrassend dat het meteen veilig en vertrouwd was om kwetsbaar en jezelf te mogen zijn. Wat een mooie mensen allemaal.

De locatie was een mooie oude boerderij, heerlijk vrij, met plekjes om je even terug te trekken, wandelend door de boomgaard of fijn samen te zijn bij een vuurtje. En doordat je gezellig samen eet, kookt, opruimt en ook een keer wat drinkt was er ook met momenten de ruimte om te lachen, te genieten van de omgeving en de vrijheid daar. Heerlijk even weg en even los van de waan van de dag om dichtbij jezelf te komen en los te mogen laten wat je niet meer nodig hebt.

Ik vond het echt geweldig. Wat was het dansen ook ontzettend leuk, speels en vrolijk als afwisseling en ook om los te laten.

Jullie zijn naturals, het zit jullie in het bloed. En dat is zo voelbaar.Ik zou zo weer mee gaan en het iedereen aanraden. Wat is het fijn om de ruimte te krijgen om bij jezelf thuis te mogen komen met behulp van zulke lieve mensen als jullie.

Heel erg veel dank daarvoor.
We zien elkaar zeker nog!

(Zomer Sessies 2016)

Jolanda

 Magisch hoe je zo snel zo’n diep contact met mensen kan hebben die je helemaal niet kent. Mooi om echt tijd voor jezelf te hebben en de veiligheid te voelen om flink de diepte in te gaan. Je creëert de ruimte voor jezelf om echt stappen te zetten die je verder brengen in je ontwikkeling. Mooi om even ‘uit je leven te stappen’ en in diep vertrouwen met anderen naar jezelf te durven kijken. En te zien hoe we allemaal worstelen en ons best doen. En daarin van elkaar te leren en elkaar steun te bieden. Een kado voor jezelf!

Patricia en Michiel hebben als twee heel verschillende polen een goede veiligheid neergezet en een mooi evenwichtig opgebouwd  programma aangeboden. Licht, zuiver, to the point! 

(Zomer Sessies 2016)

Niek

Ik heb de herfstsessie als cadeau aan mijzelf gegeven, waarvan ik na het uitpakken niet zou weten of ik er blij mee zou zijn. Maar het is het mooiste cadeau geweest wat ik me kon wensen.

De intensiteit van de oefeningen, de magische en spirituele dingen die gebeuren zonder dat ze zweverig zijn. De sfeer in de prachtige boerderij en de ligging daarvan. Michiel en Patricia waarbij je je vanaf het eerste moment welkom voelt. Samen koken… de fantastische maaltijden, lekkers (vooral veel chocolade….), rekening houdend met allergieën. Maar het mooiste is dat ik, na maandenlang worstelen in de reguliere hulpverlening eindelijk weet welke koers ik moet gaan varen. Eenmaal thuis heb ik de eerste stappen gezet. Ik raad iedereen aan om een weekend mee te gaan. Als er een verdiepingsweekend volgt, dan ben ik zeker nogmaals van de partij!!

(Herfst Sessies 2016)

Sonja

Een weekend meegaan met Spirivents betekent een weekend echt bezig zijn met jezelf. Aan alles wordt gedacht: er is aandacht voor jou als persoon en er wordt sfeer gecreëerd door de prachtige locatie en de meegebrachte accessoires. Daarnaast is het eten met aandacht gekocht, waardoor je speciale gevoel toeneemt.

Voor mij was dit een bijzonder weekend. Twee weken na het weekend kijk ik met een warm gevoel terug op de bijzondere gesprekken, sessies en momenten.

Michiel en Patricia stellen zich open naar je op, waardoor je je veilig voelt om dingen met elkaar te delen.

(Herfst Sessies 2016)

Jennifer

Wat een bijzonder weekend is het geweest! Een vriendin vroeg me mee te gaan en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. De sfeer was van het begin af aan erg prettig en ik voelde direct de veiligheid om de diepte in te gaan. Ondersteund door mooie werkvormen ben ik meegenomen en zelf gaan kijken naar diepere delen in mezelf. Ik heb mijn kritische kant meer omarmd, wat me weken na dit weekend nog rust geeft.

Michiel en Patricia zijn hele fijne mensen die hun kennis en intuïtie laten spreken en op een prettige manier met je delen. Het is absoluut niet zweverig, maar raakt. Michiel en Patricia, bedankt voor het mooie samenzijn en dat ik weer dichter bij mezelf kon komen. 

(Zomer Sessies 2016)

Lianne

 Voor mij persoonlijk was er een goede en juiste aansluiting in de opbouw van de sessies (in hoeverre je hiervan kan spreken, maar zo voelde het in ieder geval). Jullie hebben fijn ingesprongen op de ervaring binnen de groep.
Het hele weekend heeft me geraakt. Erg bijzonder. En wat een heerlijk team zijn jullie. Nogmaals mijn complimenten voor de professionele begeleiding dit weekend. Ook de aandacht tussen de sessies door, was erg plezierig en warm. De accommodatie en omgeving behoeven geen uitleg: Wat een top locatie!
Bedankt voor deze ervaring. Ik ben blij dat ik je ken en dat je een vriend bent. 

(Zomer Sessies 2016)

Peter

 Mijn ervaring van een weekend zoals Michiel & Patricia die organiseren is er een van thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf, je gezien en gehoord voelen in een liefdevolle en veilige omgeving.
Van een ervaring als deze wil ik er meer gaan beleven. Je slaat een pad in, naar eindelijk iets voor jezelf doen. Werken aan jezelf brengt zoveel meer inzicht en ruimte, dat je het gevoel krijgt krachtiger in het leven te staan en je lichter te voelen.
De spanningen verdwijnen, het wordt rustiger in je hoofd en je ervaart meer geluk. Wat wil je nog meer? Het is het grootste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven.

Ik heb Michiel & Patricia zelf mogen meemaken als ervaren, liefdevolle en deskundige mensen met een groot invoelend vermogen. Een weekend met hen is een echte aanrader! 

André

 Weekend voor mijzelf; “me time”.
Zo ging ik er heen. Werken aan mezelf en vooral loslaten.

De sessies vond ik echt heel bijzonder. De één nog indrukwekkender dan de ander. Zo maar wat dingen die me te binnenschieten van dit weekend “loslaten”:

∞ De meditaties: Heerlijke ontspanning
∞ De voice dialogue: Wow, dat je je zo in die andere “stem” kunt verplaatsen!
∞ De ademsessie: Daar zijn geen woorden voor…  Er gebeurde ontzettend veel en ik voelde me heel veilig bij mijn sessiemaatje en de verdiepende begeleiding van Michiel.
∞ De muzieksessie: Zo vrij en zo veel voelen, geven en nemen.
∞ De begeleiding: Michiel en Patricia – wat een mooie mensen die je zo goed begeleiden, zodat verdieping mogelijk is en je je heel veilig voelt. En je vrij laten in wie je bent.

Een heel bijzonder mooi en indrukwekkend weekend met vreemden; Vreemden die geen vreemden meer voor me zijn op gevoelsniveau. Wow wat is dat mooi! En wow, wat een mooie mensen! En was het zweverig…? Nee, ik sta weer heel stevig met beide benen op de grond en met ruimte in mijn lijf. Wat was dit fijn, ik voel het nog steeds. Wat heb ik veel mogen loslaten. 

(Zomer Sessies 2016)

Madelon

 Een weekend doorbrengen bij Spirivents is een kado voor jezelf!
Patricia en Michiel creëren een veilige omgeving voor de groep en begeleiden je op je innerlijke reis. Er is ruimte en respect voor dat wat leeft in jou. Zonder oordeel kijk je samen naar datgene wat vraagt om aandacht.

Kostbare dagen van zien en gezien worden! 

Loeki

 Loslaten, vanuit liefde kijken naar wat zich aandient, vergeven en bedenken wat ik er allemaal zelf van vind: Dát is wat een bewustwordingsweekend me bracht. 

Anouk