Power Shift weekend voor therapeuten

Kaart wordt geladen...

Datum : vr 02/11/2018 - zo 04/11/2018
Tijd : 19:00 - 16:00


Locatie
Natuurlijke omgeving - exacte locatie volgt spoedig!
-
-
Noord-Brabant


Categorie:


Dit POWER SHIFT weekend voor therapeuten is dit keer geheel gericht op innerlijk kind werk. Tijdens de behandelingen die je geeft als therapeut of behandelaar, zul je vaker geraakt worden in delen van jezelf die te maken hebben met ervaringen die je als kind hebt opgedaan. Je innerlijk kind heeft zich in die jonge jaren ontwikkeld en door wat je hebt meegemaakt ben je bepaalde (on)zekerheden gaan geloven.

Dit weekend gaan we in op jouw innerlijke kind, zodat je je gevoelens, emoties, reacties beter leert begrijpen en je je kind leert omarmen, zodat het er weer mag Zijn. Je zult gaan inzien hoe fijn het is om je kwetsbare, vrolijke, speelse kanten in te zetten in de praktijk!

HET KIND IN JOU

Je zult je er misschien niet altijd bewust van zijn, maar je beleeft het leven voortdurend vanuit verschillende perspectieven. Vanuit een volwassen perspectief, een puber perspectief, een kindperspectief en zo zijn er nog vele andere perspectieven. Als je het leven ervaart vanuit een kindperspectief, zul je merken dat er gevoelens gaan meespelen die je tijdens je jeugd hebt ervaren, zoals onzekerheid, angst, woede, neerslachtigheid.

 • Misschien kreeg je onvoldoende steun van je ouders toen je het nodig had.
 • Misschien kreeg je onvoldoende vertrouwen om dingen zelf uit te zoeken.
 • Misschien had je een bepaalde rol die een kind eigenlijk normaal niet vervult.
 • Misschien werd je uniekheid niet gesteund of zelfs afgewezen.
 • Misschien hadden je ouders het zelf al moeilijk genoeg, waardoor ze geen tijd hadden voor jouw gevoelens.
 • Misschien was er weinig liefde.

Er zijn eindeloos veel voorbeelden te noemen. Ook jouw ouders zijn kind van hun ouders en hebben zelf ook weer kindwonden opgelopen die naar jou doorwerken.

Jouw kindwonden zijn te herkennen aan de manier waarop je verbinding legt met anderen, bijvoorbeeld:

 • Je hebt minderwaardigheidsgevoelens of
 • Je schiet in een bepaalde rol: verzorgend, sussend, klagend, etc
 • Je voelt ontevredenheid, leegte, angst, boosheid

In dit Innerlijk Kind weekend creëren we een veilige, aangename sfeer, waarin je ruimte hebt om je kindwonden te herkennen. Door innerlijk kind werk te doen, kun je je onvermogens beter plaatsen. Dit brengt je in een staat om oude patronen te doorzien en te veranderen.

Daarnaast maak je verbinding met je magische kind. Dit is het kindsdeel in jou dat ongeschonden is, met een open, verwonderde en speelse kijk op het leven. Dit is het deel dat in verbinding staat met je creativiteit, je speelsheid, je kracht om hier en nu te zijn.

Je verblijft met een kleine groep op een rustige locatie, met veel wandelmogelijkheden in de bossen en velden. Je zult verschillende verdiepende sessies meemaken onder begeleiding van gediplomeerd spiritueel coaches. Het weekend brengt je van gedachten naar gevoel. Je ervaart verbinding met jezelf en vreugde om te leven!

Een unieke kans om je Zelf beter te leren kennen!

Prijs: €399
Inclusief alles: twee overnachtingen, alle maaltijden en drank

Inschrijven

Ga dit avontuur met ons aan en doe nieuwe ervaringen op. Schrijf je in met onderstaand formulier en je krijgt een bevestiging van inschrijving en de informatie die je voor dit weekend nodig hebt, toegestuurd per mail.

  Ik meld mij aan voor:

  Vul hieronder je persoonsgegevens in (* = verplicht):

  VrouwMan*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geboortedatum (dag-maand-jaar)*

  Straat*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Aanvullende opmerkingen

  Ik heb deAlgemene voorwaarden en Privacy verklaring gelezen en ga ermee akkoord.
  In onze privacy verklaring leest u waarvoor wij uw ingevulde persoongegevens vragen en hoe wij deze verwerken.