Bewust Zijn weekends

Begeleiding

Gedurende alle activiteiten zul je begeleid worden door twee ervaren coaches, die zelf vele spirituele weekends hebben meegemaakt en met uiteenlopende werkvormen bekend zijn. Maak kennis met ons!

 

EVEN VOORSTELLEN

Wanneer?

Ieder seizoen bieden we Bewust Zijn weekends aan, met aangepaste programma’s per seizoen. Bekijk de agenda voor de beschikbare data. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

DATA EN PRIJZEN

 

Loslaten

Als je loslaat wat je niet meer nodig hebt, ervaar je rust in jezelf. Speel met het leven, geniet van een weekend vol inspirerende en rustgevende momenten. Lees wat je zoal kunt verwachten.

 

PROGRAMMA

Werkvormen

Verschillende werkvormen kunnen aan bod komen:
∞ Voice Dialogue ∞ Ademsessie ∞ Psychodrama
∞ Lichaamswerk ∞ Meditatie ∞ Familie opstelling
en nog méér »

Locatie

Je verblijft dit weekend in een rustig gelegen groepsaccommodatie in een natuurlijke omgeving. De locatie wordt uitgezocht op een warme, open sfeer, met prima sanitaire voorzieningen.

Groep

We werken met kleine groepen, zodat je tijd hebt om diepgang met elkaar te bereiken.
De groep bestaat uit mannen en vrouwen, circa 8-12 personen.

Meer informatie

De weekends en sessies zijn erop gericht om je te ondersteunen in het begrip van hetgeen je overkomt in je leven of wie je bent geworden, om een start te kunnen maken in jouw zelfbevrijding. Bevrijding van overtuigingen, patronen, emoties.
We gaan met een beperkte groep mensen, om een fijne kwaliteit te kunnen bieden. Wil je er zeker van zijn dat jij erbij kunt zijn, schrijf je dan tijdig in!

"Niet wetend wat ik kon verwachten ben ik er heel open in ingestapt. En wat is het een waardevol weekend voor me geweest!"
"Magisch hoe je zo snel zo’n diep contact met mensen kan hebben die je helemaal niet kent. Mooi om echt tijd voor jezelf te hebben en de veiligheid te voelen om flink de diepte in te gaan"