Merkaba Healing

Meervoudige Merkaba Heling is een helingstechniek die gebruik maakt van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Bron-energieën bevatten de potentie om iedere ziekte of disbalans te genezen.
De genezing kan alleen plaatsvinden als die in overeenstemming is met jouw zielsopdracht voor dit leven en of jij er werkelijk aan toe bent om volledig geheeld te worden.
Klinkt dat nieuw voor je?
Waar het om gaat is dit: Merkaba heling heeft effect op iedere lichamelijke, geestelijke, mentale of andere disbalans, alleen kun je vanuit jouw beleving niet altijd overzien of snel herstel wel goed voor je is.
Meestal begrijp je dingen pas later, als je terugkijkt op het verloop van je leven nadat de disbalans zich voordeed.
Een voorbeeld:
Een burn-out is erg vervelend en je wilt daar graag zo snel mogelijk vanaf. Toch hoor je achteraf vaak dat deze periode veel in beweging heeft gezet voor de persoon zelf, maar ook voor de omgeving.
 
De Merkaba heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkaba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.
Meervoudige Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van egobelangen.
 
PLAN AFSPRAAK  NEEM CONTACT OP