Spirituele weekends

Bewust Zijn Weekends


Het programma

Alles staat in het teken van herkennen, verbinden, voelen, ervaren, bewegen en ontspannen. Jouw terugkerende patronen worden helder en je zult de signalen van je lichaam gaan herkennen. Hierdoor maak je meer ruimte in jezelf en zul je meer vrijheid en openheid in je leven creëren. In verschillende sessies zul je ervaren, hoe je helend met jezelf en anderen om kunt gaan en hoe je je veilig en in je eigen kracht met anderen kunt verbinden.

De weekends zijn een unieke kans om je innerlijke stilte en wijsheid te ervaren.

 

 

Werkvorm

Verschillende werkvormen kunnen aan bod komen, waaronder:
∞ Prachtige Meditaties
∞ Voice Dialogue
∞ Ademsessie
∞ Psychodrama
∞ Lichaamswerk
∞ Massage
∞ Familie opstelling
∞ Living Essences

Voor een korte toelichting, lees verder »

 

 

Locatie

Je verblijft dit weekend in een rustig gelegen groepsaccommodatie. De locatie wordt uitgezocht op een warme, open sfeer, met prima slaapkamers en sanitaire voorzieningen.
Eten en ook het bereiden van de maaltijd vormt een gezamenlijk onderdeel van het weekend.

Kijk naar beschikbare data en prijzen.

 

 

Groep

We werken met kleine groepen, zodat je tijd hebt om diepgang met elkaar te bereiken.
De groep bestaat uit mannen en vrouwen, circa 8-12 personen.

Ervaar hoe fijn het is om een paar dagen met gelijkgestemden te delen!

Iets voor jou?

Kom een Bewust Zijn weekend ervaren:

∞ als je minder met je hoofd en meer met je gevoel wilt leven
∞ als je het leven wilt ervaren vanuit je innerlijke kracht
∞ als je inspiratie, verbinding en ontspanning zoekt
∞ als je inzichten wilt krijgen in situaties, gedrag en gevoelens die je beïnvloeden

Wat het je brengt?

Als het 'iets' is, dan zou je het kunnen noemen dat je veel van jezelf zult herkennen dat je 'vergeten' was. Mensen ervaren bijv:

∞ Helderheid en ruimte in de thema's die je bezighouden
∞ Hartsverbinding, een verdiepend contact met jezelf
∞ Meer liefde voor het leven
∞ Een bevrijding van het 'moeten'

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging BATC, waardoor een deel van de kosten kunnen worden vergoed door verzekeraars, onder alternatieve geneeswijzen. Vraag ons om uitleg!

3 gedachten over “Spirituele weekends

 1. Vooraf was er onzekerheid over dit weekend. Wat zou er gebeuren? Is het niet te zweverig?
  Ik heb het allemaal in vertrouwen over me heen durven laten komen. Vertrouwen in de bekwame handen van Michiel en Patricia, die mij al snel een veilig gevoel gaven. Daarnaast ontstaat al heel snel vertrouwen in de andere deelnemers die zich ook kwetsbaar durven op te stellen. Delen, wijze lessen, soms puur geluk, nieuwe energie. En zweverig, ach het is maar hoe je het bekijkt. Meestal is het heel aards.
  Ik ga zeker nog eens een weekend naar Michiel en Patricia.

 2. Lieve Michiel en Patricia,

  Het weekend had ik gevonden op Facebook, zonder jullie te kennen of ooit van jullie gehoord te hebben voelde ik gelijk dat dit weekend voor mij was. Vanaf het eerste moment heb ik een groot en warm welkom gevoeld. Een welkom naar alle delen in mij, alles mocht er zijn. Dit maakte het mogelijk om contact te maken met mijn verdriet van afwijzing en niet gezien worden. Niets was vreemd, bij niets kreeg ik het gevoel dat ik me aanstel of het verkeerd zou zien. Ook bij de overige deelnemers, ieder afzonderlijk, voelde ik me welkom en veilig. Dit heeft het mogelijk gemaakt om een begin te maken met mezelf volledig te accepteren en te verwelkomen zoals ik ben, sterk te voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Het heerlijke eten en in een ontspannen sfeer samen koken en de dingen doen die gedaan moesten worden hebben ook hun bijdrage geleverd, ook hierin mocht een ieder de dingen op zijn of haar manier doen. Een grote bevestiging dat ik mag luisteren naar mijn intuitie want zonder mijn sterke gevoel dat dit weekend voor mij was had ik dit fijne en opende weekend nooit ervaren. Dank jullie wel.

  Liefs Anita

 3. Dit weekend maak je een innerlijke reis naar de kern van jezelf. Met aandacht en betrokkenheid van de begeleiders in een fijne, veilige en sfeervolle omgeving.. Het raakt je in het diepste van je ziel. Je voelt en ervaart steun, warmte en liefde. In alle openheid. Oprecht zonder franje. Je beleeft emoties, bevrijding, loslaten en deelt dit in vertrouwen met vreemde. Het brengt verdieping in hetgeen jou bezig houd. Een (eerste) stap in een bewustwordingsproces. En geeft inzicht in jezelf en in de beperkingen die je jezelf oplegt. Je mag jezelf zijn onder vreemde. Respectvol en als gelijke zonder oordeel bejegend. Je leert herkennen en aanvaarden. Ondanks dat de sessies confronterend kunnen zijn worden de deelnemers samen naar een hoger level getild. Het is zeker ook heerlijk genieten en ontspannen. In stilte ruimte en tijd voor jezelf maken om te kunnen reflecteren. Een speciaal en bijzonder, waardevol weekend. Het mooiste kado wat je jezelf kunt geven. Begeleid door 2 prachtige mensen met een professionele aanpak die met de voeten op de grond staan. Bedankt Patricia en Michiel. En tot een volgend weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *