Jolanda

Waar het thema loslaten was, was alles eerst gericht op bij jezelf (jouw kern) komen. Ontdekken wat je kern is, waar er nog een deukje zit en waar dus iets geheeld mag worden. De werkvormen waren fijn, soms spannend en helpend om dit te beschouwen, doorleven en vervolgens los te gaan laten. Het was voor mij een heel intiem, intens en bevrijdend weekend. Met thema’s die al zo oud zijn maar waar echt iets in geheeld is.

De sfeer was zo fijn, met name doordat jullie ook zo’n fijne energie hebben. Dichtbij waar nodig of ruimte latend om zelf te ontdekken. Maar vooral respectvol en oprecht betrokken. Deze sfeer was ook echt voelbaar in de groep en ondanks dat we elkaar niet kenden was het verrassend dat het meteen veilig en vertrouwd was om kwetsbaar en jezelf te mogen zijn. Wat een mooie mensen allemaal.

De locatie was een mooie oude boerderij, heerlijk vrij, met plekjes om je even terug te trekken, wandelend door de boomgaard of fijn samen te zijn bij een vuurtje. En doordat je gezellig samen eet, kookt, opruimt en ook een keer wat drinkt was er ook met momenten de ruimte om te lachen, te genieten van de omgeving en de vrijheid daar. Heerlijk even weg en even los van de waan van de dag om dichtbij jezelf te komen en los te mogen laten wat je niet meer nodig hebt.

Ik vond het echt geweldig. Wat was het dansen ook ontzettend leuk, speels en vrolijk als afwisseling en ook om los te laten.

Jullie zijn naturals, het zit jullie in het bloed. En dat is zo voelbaar.Ik zou zo weer mee gaan en het iedereen aanraden. Wat is het fijn om de ruimte te krijgen om bij jezelf thuis te mogen komen met behulp van zulke lieve mensen als jullie.

Heel erg veel dank daarvoor.
We zien elkaar zeker nog!

(Zomer Sessies 2016)