Marlies

Niet wetend wat ik kon verwachten ben ik er heel open in ingestapt. En wat is het een waardevol weekend voor me geweest!

De deskundige, invoelende en zeer betrokken begeleiding, de prachtige sfeervolle locatie en gerichte oefeningen, maakten dat ik me heerlijk kon ontspannen en me bewuster ben geworden van eigen (oude) patronen, die me nu niet meer helpen en die ik los kon laten. De oefeningen zijn heel praktisch van aard (helemaal niet zweverig ofzo), waardoor je in korte tijd heel dicht bij jezelf en je eigen gevoel komt. Door de opbouw die Patricia en Michiel hadden gemaakt, was er snel een enorm vertrouwelijke sfeer in de groep ontstaan met ruimte voor ieders eigenheid. Die betrokkenheid in de groep maakte de oefeningen nog intenser en de resultaten bij iedereen groter. Het was een heerlijk samenzijn waar ook ruimte was voor individuele invulling en ontspanning.

Kortom, ik kijk terug op een zeer geslaagd weekend, met een lieve hartelijke groep deelnemers en fantastische begeleiding. Het resultaat blijft nu al wekenlang voelbaar. Ik kan oude patronen steeds beter loslaten en er milder naar kijken.

Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Dankjewel aan alle deelnemers voor deze fantastische ervaring, maar vooral aan Patricia en Michiel!
Ik ga graag nog een keer een weekend met jullie mee! 

(Zomer Sessies 2016)