Werkvormen

Meditatie: Dagelijks mediteren kan al binnen 8 weken leiden tot structurele veranderingen in het menselijk brein. Dit is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek. Het heeft positief effect op het geheugen en leervermogen. Mensen ervaren minder angst en stress. Je zult verschillende meditaties ervaren in het weekend en we stemmen de meditaties af op de thema's die spelen in de groep en op de energie van het seizoen: geleide meditatie, stiltemeditatie, loopmeditatie, etc.

Voice dialogue: De voice dialogue, ofwel stemmendialoog is een effectieve methode om meer inzicht te krijgen in je innerlijke stemmen. Deze stemmen hebben we allemaal en horen ook bij het 'spel dat we op aarde spelen'. Iedereen ontwikkelt deze stemmen bewust of minder bewust en zo kunnen ze een grote rol innemen in je relaties en je leven. Hoewel deze beschermingspatronen functioneel waren in het verleden, zie je vaak dat ze in de weg gaan zitten. Met de sessies die we hiermee doen, leer je de stemmen herkennen en beheersen. Je wordt een goede manager van je mogelijkheden!

Ademsessie: Adem is de verbindende factor met je levensenergie (Prana, Chi, Qi). Door middel van een ontspannen verbonden ademhaling waarbij er geen pauze is tussen de in- en uitademing, kunnen (fysieke) spanningen, emoties, beperkende gedachten in je lichaam voelbaar worden. Deze blokkades worden in het moment vrij gemaakt, zodat alles weer op een natuurlijke wijze kan doorstromen. Het is een eenvoudige manier om oude pijn los te laten en meer ruimte in jezelf te creëren. Ook voor mensen die last hebben van hyperventilatie, spanningen of onverwerkte emoties blijkt deze ademtechniek een doeltreffende methode te zijn.

Lichaamswerk:  Bij lichaamswerk kun je denken aan holistic pulsing, dansvormen en verschillende vormen van massage, waaronder: ontspanningsmassage, polariteitenmassage, bindweefselmassage. 

Psychodrama 
In deze werkvorm worden gebeurtenissen, relaties, herinneringen, fantasieën en dromen uit iemands leven uitgespeeld, in een soort spel- of toneelvorm. Door alles visueel te maken, kunnen herinneringen weer tot leven komen en kun je in de scene de betekenis van je herinnering opnieuw definiëren. Dit kan zeer bevrijdend werken.

Familie opstelling

Living Essence